edit: 7-3-2024 doorgestreept is tijdelijk op
deze lijst is ver van compleet.
TAP
- Schwarz (Boot 122, 5,2%)
- Scotch Rauch ale (Boot 122, 6,4%)
- Gemberbier (boot 122, 0,3%)
- Bayreuther Hell (4,9%)
- Baracus (Basqueland, 5,6%)
- West coast cold ipa (the Garden brewery)
- Ungspundns lager (Knoblach, 5,1%)
- Bouche brut (cidre maman, 5%)
- Maissels Weisse (5,1%)
- Lille Lapins (Lindheim, 4,5%)
- Radler (engel)
FLES
- Duits:
- Random hefeweisse (+/- 5,2%) – 8 verschillende
- Random Hell (+/- 5%) – meerdere op voorraad
- Lagers (+/- 4,9%) – meerdere op voorraad
- Schneider Weisse – Tap 7, weizen (5,4%)
- Schneider Weisse – Tap 5, hopfenweisse (8,2%)
- Rothaus Tannenzapfle, pils (5%)
- Rothaus Zäpfle, ongefilterde pils (5,1%)
- Aecht Schlenkerla Rauchweizen (5,2%)
- Aecht Schlenkerla Rauch Märzen (5,1%)
- Aecht Schlenkerla Eiche Doppelbock (8%)
- Aecht Schlenkerla Kräusen (4,9%)
- Aecht Schlenkerla Helles (4,3%)
- Aecht Schlenkerla Urbock (6,5%)
- Aecht Schlenkerla Fastenbier (5,9%)
Schwechater Zwickl (5,4%)- Kolsch (4,9%)
Welde Bourbon barrel Bock (6,6%)- Berliner Pils (5%)
- Flensburger pils (4,8%)
Tegenseeer der blaue Page (6,8%)- Ayinger Celebrator (6,7%)
- Bier IPA/Blond:
- Gulpener – Korenwolf, wit (5%)
- la Chouffe, belgisch blond, hoofdpijn klassieker (8%)
- Magic Rock Fantasma, gluten vrij ipa (6,5%)
- Butchers Tears, Green Cap, european pale ale (6%)
- Butchers Tears – Animal space (5,2)
- de Ranke – Saison de Dottignies (5,5%)
- Duits en Lauret Blond (6,5%)
- Brasserie de Blaugies – La moneuse Triple X (10%)Engel- Keller (5,4%)
- De la senne – saison du meyboom (5,2%)
- Browar Artezan – Mera
- Moonwake – ipa
- Holy Goat – ipa
- Brweski – mango ipa
- Prizm – Legacy
- St Austell – Tribute
- St Austell – Big Job
- Blech brut – Mystique bloom
- Vik – fresh apa
- Atelier vrai – Guess What?
- Rivington – Sunshine has a meaning
- Les Intenables – mama whipa
- Mad scientist – NZ popstar
- Bier Stout/porter/donker (niet alles staat koud):
- Samuel Smith – Taddy porter (5%)
- Samuel Smith – oatmeal stout (5%)
- Duits en Lauret houytgerijpte rook dubbelbock (7,5%)
- Walhalla daemon#4, RIS (10,2%)
- Alvinne – Cuvee de Mortagne, BA quadruppel (12,8%)
- Pohjala Pinta collav – Bison in the barrel room (13,5%)
- Hop Hooligans – Southern discomfort (13%)
- Hop Hooligans – Pavlova Koschel (11%)
- Marble Decadence Ruby port BA (10,5%)
- Marble Barleywine Amontillade BA (12,4%)
- Marble – pineapple, cacao and acai imperial stout (12%)
- Galway bay – Ostara (5%)
- We hebben ook altijd een verrassingsstout in de koeler…
- Bier <0,5%:
- Jever FUN, AF pils (<0,5%)
- Rothaus Tannenzapfle, pils (<0,5%)
Gutman, Hefe Weizen (<0,5%)- Schlenkerla – Hansla (1,2%)
- Potts Weizen
- Brulo (0%) – diverse
- Kromme Haring – Sanddiver (0,3%)
- Lowtide – Wild juice Chase (<0.5%)
- Bier zuur/brett/ziltig:
- Orval, trappisten ale (6,2%)
- Orval, trappisten ale (6,2%), 1 jaar oud (of ouder)
- oude Geuze Boon, 7%
- Eleven – Double fruited Sour, mango & passievrucht (6,5%)
- Alvinne Sigma, dark sour (8%)
- Rodenbach classic, Flanders red ale (5,2%)
- Kemker Kultur – Kumpeni, 75cl (6%)
- Rodenbach Grand Cru (6%)
- Alvinne Sour’ire de Mortagne Banyuls BA 2020 (12%)
- Alvinne Sour’ire de Mortagne rum BA 2021 (12%)
- Nevel – diverse soorten
- Oproer – Snakeboy (5,5%)
- Anderson’s – merci mon cherry
- Walhalla – Vulcanos
- Yonder – rolly polly
- en meer……
- Cider
- Kelmker Kultur Appelwien 07-2020, 75cl (6%)
- Sagardao – Sidra Bere (6%)
- Elegast wine barrel aged (7%)
- Elegast sherry barrel aged (8%)
- BlakStoc – will you perry me (5,4%)
- Cydr Ignacow – Sicero (7%)
- Doggerland – Brombeer (6,5%)
- Jaanihanso – brut Vintage 2017 (12%)
- en meer…..
- Fris
- Fritz Kola
- Fritz Kola suikervij
- Fritz Orange
- Fritz Citron
- Fritz Rabarber
- Club Mate
- Spa rood
- Schulp appelsap
- Schulp perensap
WIJN
- Wit – Ilse Saint Pierre (natuurwijn)
- Rood – Morin Langarin (natuurwijn)
STERK
Botran 8 jaar, rum (40%)- Botran 15 jaar, rum (40%)
- Filliers, 5 jaar oude jenever (38%)
- Appeltaart, vloeibare ‘appeltaart’ met alcohol (17%)
- Graham’s Port tawny, 10 jaar (20%)
- Chartreuse, Franse kruidelikeur (55%)
- Woodford Bourbon (43,2%)
- Fernet Branca, Italiaans ekruidelikeur (39%)
- Hoppe Vieux (35%)
- Marillenschnaps (35%)
- Doppelkorn (38%)
- William peer schnapps (41%)
- Zubrowka vodka (40%)
- En heel veel meer…